Nybygg/tilbygg

Johan Brekka Entreprenørfirma AS er et selskap med lange tradisjoner i Kragerø og omegn. Gjennom kontinuerlig vekst og allsidig virksomhet siden tidlig på 80-tallet, har vi etablert et solid omdømme i hele distriktet. Alle som jobber hos oss er høyt kvalifiserte fagfolk med bred erfaring og lokal tilknytning.

Hytter i skjærgården har stått for den største omsetningen i disse årene. Selv om hyttebygging utgjør hovedtyngden av vårt arbeid utfører vi det meste innen bygg slik som boliger, lagerbygg, garasjer, anneks, uthus, brygger, tilbygg, etc. Vi dekker altså et bredt spekter som omfatter alt fra små, enkle bygg til større, sammensatte byggverk. Uansett har de to ting felles – god byggeskikk og tidløs kvalitet.

Som din totalentreprenør tar vi hele ansvaret – fra prosjektering til byggeledelse og koordinering av alle faggrupper. Det betyr at du har kun ett kontaktpunkt fra start til slutt. Vi samarbeider med erfarne håndverkere innen alle yrkesgrupper, og som oftest de samme firmaene fra prosjekt til prosjekt.

Ønsker du en befaring, råd, et tilbud eller en prat, så kan det være nyttig å kontakte faglig leder Jan Erik Enger.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktene tilbud eller spørsmål angående bygging/endring av hus eller hytte